Avatar

Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!

Willemijn Struik · Junior Member

Over mezelf

Ineens hoorde ik minder, dan krijgt je zelfvertrouwen een flinke knauw. Nu moest ik gaan beslissen of ik voor een CI ging of niet. Mijn belangrijkste motivatie was… het kan alleen maar béter worden. Dit heeft mij door de keuzes en beslissingen doorgesleept. Ik kan nu alleen maar zeggen dat ik ontzettend blij ben met wat ik nu hoor. Op dit moment ben ik veel aan het bellen met vrienden en familie. Het zelfvertrouwen groeit weer. Met solliciteren kan ik nu eindelijk zeggen dat ik ook telefoontjes kan plegen. Muziek luisteren deed ik al graag, met een CI is het nog leuker geworden. Omdat ik nu op de radio de muziek ook makkelijker herken, nuances in de stemmen en instrumenten hoor. Het is eng om een beslissing te nemen maar het loont echt naar meer horen!!!

Over

Gebruikersnaam
Willemijn Struik
Aangesloten
Bezoeken
8
Laatst Actief
Rollen
Members, Mentor

Informatie mentor

Het grootste voordeel van mijn cochleaire implantaat van AB is
Dat het communiceren veel makkelijker gaat. Al moet ik me er nog steeds voor inspannen. Muziek herken ik heel goed met mijn CI. Zelfvertrouwen is weer teruggekomen.
Met mijn cochleair implantaat van AB kan ik nu
Muziek herkennen, nuances in spraak en muziek horen, diverse muziek instrumenten onderscheiden. Telefoongesprekken voeren.
Mijn favoriete geluid is
Mijn hond die trippelend (pootjes op de vloer hoor ik nu wel) van enthousiasme mij begroet.
Ik koos AB omdat
Ik voor mijn operatie altijd een hoortoestel van Phonak had. Doordat Phonak en AB zijn gaan samenwerken voelde ik me al erg aangetrokken tot AB. Muziek staat bij AB ook vrij hoog qua prioriteit… en muziek luisteren is voor mij heel belangrijk, daarom koos ik voor AB.
Ik ben BEA mentor omdat
Ik weet hoe het is om veel op internet te zoeken naar de ‘al zo weinige ervaringsverhalen’. Ik vind het fijn om met anderen te delen hoe mijn ervaringen zijn met een ci. Tijdens de onderzoeken vóór de operatie en tijdens en na de operatie heb ik een blog geschreven. Dit heeft mij ook heel erg geholpen en ook veel anderen die steun of inspiratie kregen van mijn blog. www.opwegnaareenci.blogspot.nl
Ik kan een cochleair implantaat kandidaat helpen door
Te vertellen hoe ik tot een keuze kwam, de knoop kon doorhakken, het zoeken naar informatie, praktische voorbeelden geven en laten zien hoe mijn CI werkt. Uitleggen hoe het voelt, etc.