Avatar

Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!

Renske Holwerda · Junior Member

Over mezelf

Ik werk als copywriter bij een landelijke onderwijsinstelling en woon met mijn twee katten in Den Haag. Ik houd van lezen, films, series, muziek(concerten), lekker uit eten gaan, sporten (hardlopen!), leuke dingen doen met vrienden en ik ben vrij actief op social media. Altijd leuk om in contact te komen met nieuwe mensen! Ik ben slechthorend geboren en gaandeweg steeds slechter gaan horen. Op mijn 25e heb ik een CI gekregen. Ik moest in het begin érg wennen, maar inmiddels ben ik een blije en trotse CI-gebruiker!

Over

Gebruikersnaam
Renske Holwerda
Locatie
Alberta Canada
Aangesloten
Bezoeken
6
Laatst Actief
Rollen
Members, Mentor

Informatie mentor

Het grootste voordeel van mijn cochleaire implantaat van AB is
Dat mijn progressieve gehoorverlies een halt is toegeroepen! Mijn gehoor kon zomaar van de een op de andere dag wegvallen, waardoor mijn hele leven weer op z’n kop stond en ik me maar moest afvragen of het nog terugkwam.
Met mijn cochleair implantaat van AB kan ik nu
Veel beter horen en verstaan en ik hoef me niet meer druk te maken over het wegvallen van mijn gehoor.
Mijn favoriete geluid is
Het ‘gebabbel’ van mijn katten.
Ik koos AB omdat
Muziek voor mij belangrijk was (en is!) en ik had veel positieve verhalen gelezen van mensen die weer naar muziek konden luisteren met de Harmony van AB. Voor de rest had ik de indruk dat AB een innovatieve fabrikant was, een indruk die sindsdien alleen maar is bevestigd.
Ik ben BEA mentor omdat
Ik erg enthousiast ben over mijn CI en mijn ervaringen met anderen wil delen. Ik weet zelf heel goed hoe moeilijk het is om de knoop door te hakken en te gaan voor het onbekende.
Ik kan een cochleair implantaat kandidaat helpen door
Een luisterend oor te zijn voor twijfelaars en mijn eigen positieve en minder positieve ervaringen met hen te delen, zodat ze een zo realistisch mogelijk beeld krijgen van hoe het is om een CI te hebben. Op mijn blog schrijf ik o.a. over CI's en slechthorendheid in het algemeen: http://runrenskerun.blogspot.nl/