Avatar

Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!

Martijn Warnaar · Junior Member

Over mezelf

Mijn naam is Martijn (1979) en ik woon samen met Lieke (1980), Lars (2010) en Tijs (2012) met veel plezier in Ulvenhout (nabij Breda). Ik kom oorspronkelijk uit het zuiden (regio Maastricht), heb gestudeerd in Eindhoven en werk in Rotterdam/Brussel. Ik heb het genoegen om (eigenlijk namens Tijs) AB mentor te mogen zijn. Nadat we een behoorlijk heftig en emotioneel jaar achter de rug hebben gehad na CMV/doofheid diagnose bij ons jongste zoontje Tijs, hebben we nu de weg omhoog weer ingeslagen en zien de toekomst positief in. Tijs is in oktober 2013 tweezijdig geimplanteerd (in Rotterdam) en het revalidatie proces verloopt voorspoedig. Ook lijkt de CMV alleen zijn gehoor aangetast te hebben, Tijs ontwikkelt zich verder goed, maar is wel onder controle bij diverse artsen en fysio. Wij willen hem zoveel mogelijk ondersteunen en stimuleren en volgen actief de CI ontwikkelingen. We zijn fanatieke reizigers/ wintersporters en ook voor mijn werk ben ik regelmatig onderweg. In onze vrije tijd proberen we veel met de kinderen te ondernemen (fietsen/wandelen/uitstapjes) en vrienden/familie te bezoeken.

Over

Gebruikersnaam
Martijn Warnaar
Locatie
Ulvenhout, Other ZEBRA
Aangesloten
Bezoeken
15
Laatst Actief
Rollen
Members, Mentor

Informatie mentor

Het grootste voordeel van mijn cochleaire implantaat van AB is
dat Tijs de mogelijkheeft heeft om "mee te doen" in de horende wereld. Dankzij zijn implantaten kan hij goed spraakverstaan en zal hij ook spraak kunnen ontwikkelen. Tijs zal altijd doof blijven, maar zijn implantaten zijn een geweldig hulpmiddel.
Met mijn cochleair implantaat van AB kan ik nu
Erg goed spraakverstaan, vanuit alle richtingen en zonder spraakafzien, ook in rumoerige situaties. Ook begint Tijs zelf steeds meer woorden te spreken.
Mijn favoriete geluid is
Nog geen echt favouriet geluid, maar hij beweegt al vrolijk mee op de muziek. Dierengeluiden doen het ook goed en hij is een fanatiek Lotte & Max (DVD in NMG) fan.
Ik koos AB omdat
AB de unieke eigenschap van een microfoon in de spoel heeft, waardoor spraakprocessor/accu op lichaam gedragen kan worden, wat zeker bij kleine kindjes een groot voordeel is. Op latere leeftijd kan indien gewenst de processor achter het oor gedragen worden. AB nauw samewerkt met Phonak, welke weer nauw betrokken is bij ontwikkeling van solo apparatuur AB destijds net een nieuw CI model had uitgebracht (Naida Q70) Met de ontwikkeling van aqua case ook problemen met water/stof/modder verleden tijd zijn
Ik ben BEA mentor omdat
Ik graag andere mensen help/waar nodig adviseer die in een vergelijkbaar (emotioneel) CI traject komen met hun kind. Daarnaast volg ik de CI ontwikkelingen en onderzoeken met veel interesse.
Ik kan een cochleair implantaat kandidaat helpen door
CI keuze voor je kind/baby, CI merk keuze, algemene vragen over CI traject en CI centra, vragen over CMV, vragen baby/peuter gebarentaal. In nabije toekomst: CI en (basis) school keuze en (on)mogelijkheden.