Avatar

Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!

Frank Malipaard · Junior Member

Over mezelf

ICT-er met als hobby Fotografie. Na plotsdoofheid in 2006 opleiding aan fotovakschool gaan doen en na CI-operatie en revalidatie freelance fotograaf geworden naast baan aan TU Eindhoven als systeembeheerder. Door CI veel beter gaan spraakverstaan en zodanig veel zelfvertrouwen dat werken als freelancer geen enkel probleem is. Ik blijf uiteraard nog altijd slechthorend, maar heb totaal geen vrees meer om iets verkeerd te verstaan en stap met veel zelfvertrouwen bij klanten binnen.

Over

Gebruikersnaam
Frank Malipaard
Locatie
Helmond, Other ZEBRA
Aangesloten
Bezoeken
27
Laatst Actief
Rollen
Members, Mentor

Informatie mentor

Het grootste voordeel van mijn cochleaire implantaat van AB is
Echt elke geluid kunnen waarnemen. Veel meer horen dan met gehoorapparaat.
Met mijn cochleair implantaat van AB kan ik nu
Vrijwel alles horen. Niet 100% spraakverstaan, maar hoor wel echt alles. Spraakverstaan ten opzichte van gehoorapparaat is ook veel en veel beter. Zelfvertrouwen is enorm toegenomen.
Mijn favoriete geluid is
Toch wel het heerlijk luisteren naar muziek.
Ik koos AB omdat
Men mij als potentiële klant serieus nam en mij een duidelijke, eerlijke productpresentatie gaf en daarbij vertelde wat de AB Harmony voor mij zou kunnen betekenen.
Ik ben BEA mentor omdat
Ik nu al veel vragen van mensen krijg over mijn CI. En ik krijg ook vaak de vraag waarop ik mijn keuze voor AB heb gebaseerd.
Ik kan een cochleair implantaat kandidaat helpen door
Algemene info te geven over AB en mijn eigen ervaring te vertellen. In het begin ging het niet zo goed (hoorde alleen piepen en kraken, last van veel duizeligheid, etc.), maar na verloop van tijd ging het alleen maar beter. Ondanks dat het slecht ging ben ik nog uiterst positief over mijn keuze om voor de CI van AB te gaan