Avatar

Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!

Feliesje

Het laatste onderzoek van dit jaar, helaas weer geen goede uitslagen maar ook wij komen er, en houden de hoop hoog dat je in aanmerking komt voor Ci’s.... Lieve kleine man wat zijn papa en mama trots op jou!

Over

Gebruikersnaam
Feliesje
Aangesloten
Bezoeken
21
Laatst Actief
Rollen
Members

Activiteit

 • Na meerdere onderzoeken met onze lieve zoon Lef blijkt dat hij doof geboren is! Lef is nu 7weken oud. Wat een klap in je gezicht krijg je dan als je dit tehoren krijgt. Met de goede moed in onze schoenen gaan we steeds weer naar alle onderzoeken of andere afspraken toe.. Januari gaan ze bij Lef een gehoorapparaat aanmeten, dit geven ze maar 10% slagingskans, pfffff en dan nog steeds positief blijven na zoveel tegenslagen al is soms enorm moeilijk. We hebben er zoveel moeite mee en huilen er nog erg veel om samen, je word er toch elke dag mee gevonfronteerd wanneer we tegen Lef praten dan moeten we onze tranen inhouden.. Vanaf januari gaat het hele traject van start bij ons, van audiologisch centrum tot het ziekenhuis in Maastricht en de begeleidingen thuis en rondom huis. We gaan ons klaar maken voor deze zware emotionele tocht. Vind het fijn hier verhalen te lezen van anderen ouders. Liefs David, Felicia en Lef
  december 2018
  • Martijn Warnaar
   Martijn Warnaar
   Ha Felicia, ik heb ook net een andere reactie geplaatst naar aanleiding van je andere bericht, maar nog 1 tip nav bovenstaande: Blijf praten tegen Lef! Ik had daar in het begin ook super moeite mee en dacht soms zelf dat het toch zinloos was......maar....het is gewoon heel normaal en uiteindelijk helpt het Lef ook (wij merken bijvoorbeeld dat onze Tijs prima kan liplezen als zijn CI's niet gedragen worden, maar het gaat ook om de band ouder-kind, bovendien is ondanks de gesproken taal een groot gedeelte non verbaal). En met betrekking tot het traject: het zal zeker emotioneel worden, maar je zult zien dat er naast "downs" ook heel veel "ups" zullen zijn! Het klinkt misschien een beetje raar (en nu te vroeg om te beseffen) , maar achteraf gezien zie ik dit als iets dat ons leven ook heeft verrijkt en we zijn nog elke dag dankbaar voor waar we nu staan. Dus nogmaals: blijf positief!
   groet Martijn
  • Feliesje
   Feliesje
   Ha Martijn
   Hihi zie je berichtje ook hier, we blijven zeker praten tegen Lef.. samen liedjes zingen met bewegingen is sinds 3 dagen zijn favoriet dan glimlacht hij van oor tot oor, net als baby tv dat gezichtje om dan te zien is heerlijk, dan denk je soms ook huh hoor je nou wel omdat die dan moet lachen, waarschijnlijk kennen jullie dat gevoel!!
   Positief blijven doen we zeker, fijn om contact te hebben met iemand waarbij dit ook is. Ons dank ik groot daarvoor.

   Groet Felicia