Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!

Werk-mobiel

Hallo,
Ik heb een ci (Bionic) aan de linkerkant en rechts een hoortoestel (Phonak).
Ik werk in het gemeentehuis, ik maak geen gebruik van een telefoontoestel (ik kan niet bellen) en help de klanten via emails. De receptie belt naar mijn afdeling om door te geven als mijn klant er is, dan geeft mijn collega dit persoonlijk aan mij door zodat ik naar de klant toe kan.
Tot nu toe gaat dit prima maar binnenkort worden alle vaste telefoontoestellen vervangen door mobiels.
Ik krijg er dan ook 1 en ik moet dus bereikbaar kunnen zijn voor de klanten via emails. Zoals ook de receptie, die moet mij ook kunnen bereiken...
Ik ben benieuwd naar een andere manier voor doven/slechthorenden, heeft iemand tips/ervaring hierover??

Reacties

 • Frank MalipaardFrank Malipaard Junior Member Helmond, Other ZEBRA
  Een smartphone heeft mogelijkheden te over. Je kunt de email hier uitlezen en je collega's kunnen jou via whatapp een berichtje sturen aangezien je niet kunt bellen zoals je hierboven aangeeft. Ik principe doe ik precies hetzelfde, ook alle emails komen op mijn smarthphone aan en als een collega mij met spoed moet hebben sturen zij mij een whatappje (sms kan natuurlijk ook)
 • Wat Frank zegt, heel veel is mogelijk. Zodra je weet welke mobiel je krijgt, laat het even weten en wie weet kunnen we je dan nog beter adviseren.
 • Bedankt voor jullie reacties!
  Ik kan kiezen tussen 2 modellen: Samsung Galaxy S7 en een Apple Iphone SE. Welke zou het beste zijn?
 • Dat is redelijk eenvoudig, beide zijn heel goed. Ik gebruik de Samsun S7 en kan er ALLES mee :)
 • Frank MalipaardFrank Malipaard Junior Member Helmond, Other ZEBRA
  Hier ook de Samsung S7 en meer dan tevreden ermee.
 • Frances GallimoreFrances Gallimore Junior Member Other ZEBRA
  Hallo SImone,
  Ik lees pas net jouw vraag en het is inmiddels al even geleden. Maar zijn jullie al over gegaan op de nieuwe telefoons? Ik ben benieuwd hoe het nu gaat. Verder zou ik je ook graag willen laten weten dat het mogelijk is om een zgn EasyCall van Phonak aan je smartphone te koppelen. Dat is een accessoire waarmee je direct verbinding kan maken met zowel je CI als met je Phonak hoortoestel. Ik belde voorheen niet veel omdat ik het toch te moeilijk vond om te verstaan, maar met de EasyCall kan ik nu best goed telefoneren! Wellicht ook iets voor jou?
Log In of Registreer om te reageren.